Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Η πιο οικονομική και αξιόπιστη ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας!!!Είστε κάτοχος αυτοκινήτου 1600cc και άνω και είστε πάνω από 46 χρονών; Όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, η AIG σας προσφέρει δυνατότητες οικονομικής ασφάλισης, γρήγορα και με αξιοπιστία.
Εμπιστευτείτε το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας σε έναν παγκόσμιο και φερέγγυο οργανισμό και βγείτε κερδισμένος από μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος.
Σε περίπτωση ζημίας η AIG θα σας αποζημιώσει μέσα σε πέντε μόλις εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των παραστατικών, με άμεση, δίκαιη και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Παράλληλα, η AIG φροντίζει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα, χωρίς εκταμίευση χρημάτων και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, μέσα από το πρόγραμμα Easy Repair που σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.aig-direct.gr και αφήστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Οι εκπρόσωποί  θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν μια προσφορά που να ταιριάζει αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.