Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Δωρεάν εξέταση μαστού (ψηλάφιση) και τέστ Παπανικολάου σε όλες τις Ελληνίδες, που επιθυμούν να εξεταστούν, στις 7 & 8 Μαρτίου 2012 (08:30 – 15:00)




Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) , η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, προσφέρει δωρεάν εξέταση μαστού (ψηλάφιση) και τέστ Παπανικολάου σε όλες τις Ελληνίδες, που επιθυμούν να εξεταστούν, στις 7 & 8 Μαρτίου 2012 (08:30 – 15:00).

Αν και δεν απαιτείται ραντεβού για την διενέργεια των εξετάσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσερχομένων γυναικών προτείνεται η τηλεφωνική εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Μάλιστα , το προσωπικό της κλινικής συστήνει στις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο διήμερο των γυναικολογικών εξετάσεων να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας τους, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η συνταγογράφηση φαρμάκων ή και περαιτέρω διαγνωστικών εξετάσεων.

Η δράση είναι μέρος της Ημερίδας «Υγεία της Γυναίκας – Πρόληψη» που διοργανώνει η Β΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας , την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 (12:00 – 19:00) στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου .
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.